anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Revin cu o problema legata de administrarea medicamentelor.Astazi am fost cu fetita mea la medicul de familie (am fost vineri si ne-a dat tratament iar astazi am fost la control) care ne-a spus ca continuam tratamentul.Problema este ca trebuie sa continuam si cu administrarea supozitoarelor care ne supara foarte tare.Chiar daca pana acum cateva zile am avut succes ("amenintand-o" ca va trebui sa facem injectii si sa mergem la spital) astazi Teo nu ma mai lasat sa-i bag supozitor. Nu-mi place sa o vad ca plange.Am incercat sa o fac sa stea dar fuge.Cand am prins-o si i-am bagat supozitorul a tipat foarte tare si a inceput sa planga si mai rau. Nu stiu ce sa mai fac.Cum sa o mai pacalesc.Ma gandeam ca daca actionez cand doarme poate nu va simti.Nu merge nici varianta ca daca ii cumpar ceva sta cuminte.Va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Orice supozitor are ca echivalent si suspensia orala. Nu vad de ce trebuie copilul "chinuit". Supozitoarele se pun de obicei atunci cand febra e foarte mare sau cand exista varsaturi.

| SimonaCristina a răspuns:

Incearca si varianta pastilelor sau a siropului cu aceeasi substanta de exemplu novocalmin supozitor, comprimat sau sirop cu algocalmin.

| anoonym a răspuns:

Incearca sa o calmezi si sa ii zici ca totul va fi bine... acum ca vine MOSU pacaleste-o ca nu-i mai aduce jucarii