Buna.Ce fel de ciclu ai? Daca ai cicul regulat, atunci trebuie sa stii ca o fluctuatie de 2-3 zile este normala, nu inseamna ca ciclul a devenit neregulat.
3 zile de intarziere sunt ok pentru orice femeie care are ciclul regulat
Pentru lnistea ta fa un test de sarcina, dar dupa 3 saptamani de la contact
Daca intarzie mai mult de o saptamna mergi la ginecolog pentru un control.
Bună. Nu cred ca ar avea ce sa te îngrijoreze. Menstruația vine la 28-32 zile, dar poate varia de la o persoana la alta! Mai ales dacă ești adolescenta, preadolescenta, pot apărea dereglări pentru o perioada anume Poate sa fie și de la faptul ca ti-a fost frig, ai o raceala, cât despre sarcina, aceasta "se poate arata" în multe moduri, uneori putând sa continue menstruația. Eventual poți merge la un medic sau sa faci test de sarcina, pentru a te likisti, sa vezi de ce nu ti-a venit menstruatia
Tu, ca fetita de 15 anisori, ii dai sfaturi despre sarcina unei femei maritate care are copil de 7 ani acasa?
Nu crezi ca este mai bine sa raspunzi numai la sectiunea unde ai cunsotinte temeinice, fara sa raspunsi inutil, incurcand oamenii?
"în 4 Decembrie | Sjhxjcks a întrebat:
Bună ziua. Ieri m-a întrebat mama ce cadou vr de crăciun/mos Nicolae. Nu am știut ce sa-i zic. Am 15 aproape 16 ani."
Dat tu cati ani ai de comentezi?
Asta este educatia pe care ti-o dau parintii? Lipsa de respect?
Am copii de 30 de ani, sunt femeie matura!
Suntem o mana de adulti pe aici, care incercam sa va educam, daca parintii vostri nu o fac acasa.
Oricum si bunul simt tot acasa il inveti... daca ai de la cine, evident.