Reteta este una "traditionala", folosita pea si curatarea pielii de eventuale ciuperci.
Nu ustura tare, doar daca ai rani deschise.
Eu am folosit asemenea solutii combinate, preparate in farmacii, care contineau alcool, borax, salicil si au facut efectul.
Poti incerca. Dai odata, iar daca nu ai semne de arsura (n-ai rani deschise), atunci continui cura.
Daca te pisca un pic, inseamna ca ai ceva zgaraitura. In cel mai rau caz vei simti ca te "strange" un pic, asemanator apei sarate (de mare), care se usca pe piele.
Apropos:
Spirt sanitar salicitat este comercializat. Restul de ingrediente sunt pentru diferite forme de ciuperci, exceme etc., deci nu te omoara (doar curata).
Poate ai o urticarie si din cauza asta ai problema, mergi la un alergolog si el i ti face testul de alergie, numai atunci o sa vezi exact cauza.
"Buna seara, rog foarte mare seriozitate"
ok, și care e - cu toată seriozitatea - totuși, problema?
A zis problema citeste inca odata ce a zis el.
Poate îmi traduci tu care e problema că acolo NU scrie!
A zis cand face efort il maninca pielea, spatele, gîtul, fața capul, asta e problema cu care se confruntă
Așa și care-i problma?
e evident că nici una - așa se intâmplă deseori p-aici: sare lumea cu răspunsuri la intrebări NEPUSE. Corect?
Mergi la medic și la mai mulți dermatologi pana ajungi la un raspuns concret nu lua de la unul și altul pastile și medicamente cu sănătate nu este de joaca
Sunt foarte confuz deoarece eu nu aveam nicio "alergie" cum a aparut asta asa acum 2-3 luni nu stiu...