| Alëxąndŕą a întrebat:

Buna seara sau ziua cert e cand o sa ma duc sa vad raspunsurile va fi sera. Deci, am mers cu tati cu masina pana la o prietena si inapoi si in drum ea trebuia sa isi faca niste cumparaturi cat mergeam noi asa am vazut un supermarket numit Mega Image cred ca il stiti era unu si la noi acasa, dar daca tot eram langa el am intrat in el asa, si cand am iesit cu sacose multe nu mai stiam pe unde sa le bagam laughing)) Mi-a fost rau de masina si am stat la geam, asa si a doua zi fiind luni, la scoala a 3-a ora (mate) ma durea un ochii stangul nu intelegeam ce bombane aia de mate ne zicea ca nu si-a luat concediu in 20 de ani nu si-a luat ni ci un concediu ca ea a fost bolnava si a inlocuit-o un domn si era, fai dezastru nu stiu nu intelegeam cand ne zicea ++ ca era o galagie in clasa. La un moment dat vine la mine si ma mangaie pe cap si pleaca happy straight face Ochiul meu find rosu. Astazi dimineata m-am sculat cu pleoapele lipite si cu o chiestie ma rog cu care se lipesc niste cojite cand sunt uscate si cred ca e albeata din aia care imi curgea aseara din ochii in turbare. Si ce sa fac o sa ma duc la doctor da stiti cum se face cu noua lege cica bilet de la mama invoire nici-o problema, dar cu o zi inainte, dar cum stie mama? Ca maine o sa fiu bolnava? Am vorbit cu mama azi dim inainte sa plece la birou sa imi ia niste picaturi si mi-a zis ca mergem noi de la farmacie sa ma vada laughing)) Voi imi recomandati ceva o funditica nu strica nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Safire17 a răspuns:

Conjunctivita sau ai tras curent la ochi. Ceea ce zici ca iti curge din ochi poate fi (sau nu) puroi (aceasta e albicios). Si daca e curent, si daca e conjunctivita, nu iti face griji, nu e un lucru ingrijorator sau atat de periculos/grav.Si ai face bine sa ii spui si mamei tale ce s-a intamplat si ca nu e vina nimanui. Atat doar ca senzatia aia ca iti curge puroi din ochi e foarte enervanta, stiu si eu am avut, deci iti zic din propria experienta. Pentru a evita inrosirea, curgerea puroiului si usturimea/durerea incearca TOBREX (niste picaturi pe care le pui in ochi si in maxim jumatate de ora iti trece), eu cu aceste picaturi am scapat...

2 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Pentru conjunctivitele bacteriene, tratamentul va consta in administrarea picaturilor pe baza de antibiotic sau a unui unguent. De multe ori doctorul le recomanda pe amandoua odata. Unguentul se mentine mai mult in sacul conjunctival si completeaza actiunea picaturilor. De obicei, unguentul se aplica dimineata si seara.

De obicei, conjunctivitele virotice se vindeca intr-o saptamana sau maxim doua si nu raspund la antibiotice.

Nu intrerupe antibioticele in timpul tratamentului, chiar daca nu mai prezinti simptomele care te-au determinat la inceput sa te duci la doctor.
http://www.i-medic.ro/......junctivita

| samiZiciPompier a răspuns:

Cred ai conjunctivita maica! mergi la un farmacist si arata-i ochii. nu e grav. chill tongue