| Mindfulness a întrebat:

Buna seara
Se pot pune dinti fixi daca ai parodontoza? Dar punte dentara?
Mi s-a spus că nu e recomandat sa faci implant daca ai parodontoza deoarece osul se retrage și nu o să țină,și nici puntea dentara că se vor mișca și ei din cauza faptului că dinții se mișcă!
Mi s-a spus că doar placa mobila pot,am primit o veste ce m-a afectat psihic! Pai,numai bătrânii își dau jos seara proteza aia parțială,eu sunt tânăr sad cum o sa mă pot obișnui eu cu acest șoc că o să trebuiască să îmi dau in fiecare seara proteza aia parțiala? Deja mă simt bătrân, un boomer! Chiar nu exista alta procedura? sad
De ce naiba primesc atâtea lovituri de la viață? Sunt blestemat? Ma gândesc serios sa îmi pun capăt zilelor nu știu de ce naibii mi se întâmplă toate astea mie!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Mindfulness explică:

In acest clip acest medic spune că se poate chiar daca ai parodontoza
https://youtube.com/shorts/x78cbTVkocI?si=-wxEJIu6gCtfsle3