| spaimaspaima a întrebat:

Buna Seara! sindrom algic dorsal. Cat poate sa dureze? E normal sa ma doara pieptu si nu coloana sau spatele? Se mai poate face sport dupa ce te refaci total? Țin sa mentionez fac cu propria greutate. nu ridic nimic. Dar intr-o zi l-am ajutat pe tata la ceva si mi-o pocnit ceva la spate 3 zile m-o tinut dupa aia mi-am revenit m-am antrenat mai 1 luna si debea atunci m-o loat durerea in piept legiunea sternala. Multumesc Anticipat! Acuma nu mă m-ai doare au trecut doua luni. dar nu-s refacut total ce-l putin asa simt!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| enilor a răspuns:

Buna. parerea mea e ca e ok e nevralgie dorsala si da e normal sa te doara si pieptul... tu dc crezi ca multi oameni se duc la medic si se plang de dureri in piept crezand ca au probleme cu inima si de fapt nu au nimic e un junghi intercostal poate asta simti sau poate percepi durerea si in cutia toracica e normal si asta depinde de receptorii taiwinking