| Dalia_1438 a întrebat:

Sper sa ma puteti ajuta si pe mine cu niste raspunsuri la urmatoarea intrebare! In aceasta seara am avut niste dureri de ovare, simteam cum ma inteapa! Simptomele astea le-am mai avut! Mi se mai intampla dar foarte rar! Ar putea fi vorba despre vreo sarcina? Sunt panicata! Sau ce inseamna aceste simptome? Astept si eu niste raspunsuri va rog! Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mai degraba este semn de ovulatie sau de sindrom premenstrual. Nu au nici o legatura cu sarcina.

| Bessame a răspuns:

Esti racita joshappydu-te la un medic ginecolog sa te conculte si iti va da tratamentul necesar! dar sa mergi ca,, cu raceala la ovare nu e de joaca!

| Mya a răspuns:

Sa-ti mai spun ca ai nevoie de un consult la ginecolog? Nu ma gandesc la sarcina(doar daca durerea e insotita si de alte simptome: stari de voma, ameteli, absenta menstruatiei; poti face un test), poate fi doar o raceala sau ceva mai grav. Cele mai dese cazuri cand apare aceasta durere, sunt atunci cand iti ingheata picioarele, ori mijlocul.Mergi la un consult sa descoperi care este cauza.

| josmatriarhatul a răspuns:

Hi