| Mia999 a întrebat:

(sper sa nu radeti de intrebarea mea)
De cateva luni am o problema sacaitoare, ma mananca in anus si ma ustura(arde) dupa ce "ies afara", nu tot timpul, uneori.
La hemoroizi nu ma gandesc deoarece nu am aceea bucata de carne afara, ce poate fi? Imi e frica sa ma duc la medic. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi urgent la medic. Nu te mai freca si spala-te pe maini si daca ai unghii si sub unghii. De ce sa-ti fie frica de medic. Iti trebuie tratament urgent.

| Felys a răspuns:

Exista si hemoroizi interni care nu se vad deloc la exterior si tot asa se manifesta prin mancarimi, prima data vei face o analiza de coproparazitologic ca sa fii sigur ca nu ai ceva virmisori si daca nu iese nimic la analiza respectiva va trebui sa mergi la medic proctolog pentru ca sigur sunt hemoroizi interni de care nu scapi fara tratament

| FlorentinaF a răspuns:

Pot fi si hemoroizi, dar pot fi si viermisori. Ai eliminat vreodata viermisori mici, albi... aproape insesizabili?