anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara, știe cineva câte calorii au vreo 80 de grame de orez fiert gol fără sare?
Și 5 biscuiti simpli fără nimic
Am căutat pe net dar nu mi-a dat, va rog ajutati-ma.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am mai zis ca esti OBSEEEEEDAAT. O sa mori de foame, o sa mori in curand...doamne fere'.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru anonim_4396):

In chinuri; nu oricum. dar de "murit" : sigur "moare".

| adytzoi a răspuns:

Prea putine!

| adytzoi a răspuns:

Am vazut acum si restul de intrebari, cel mai bun sfat pe care ti-l pot da in momentul asta e sa mergi sa vorbesti cu un nutritionist, stilul de alimentatie pe care-l ai in momentul asta nu aduce nimic bun!
Sper ca o sa iei in considerare sfatul meu si nu o sa crezi doar ca-l scriu ca sa ma iau de tine.
Ai doar 12 ani, esti in plin proces de dezvoltare si tu te infometezi, treaba asta iti poate crea probleme foarte mari pe care o sa le cam tii cu tine tot restul vietii.
Vad prin intrebarile mai vechi ca te plangi ca nu ai suficienta energie si ca te simti foarte obosita, oare care sa fie motivul!

Sper ca o sa te ajute comentariul meu, si ca o sa te candesti mai bine la deciziile tale in legatura cu alimentatia.

| Mimi2323 a răspuns:

Folosește aplicația MyFitnessPal. Te va ajuta

| farfuriaverde a răspuns:

100 de grame de orez fiert=130 de calorii, la biecuiti ar trebui sa scrie pe pachet, calcularea caloriilor nu te ajuta foarte mult.
Sunt aplicatii in care introduci ce alimente mananci intr-o zi si caloriile aferente. Daca vrei sa slabesti este mai bine sa vobesti cu un nutritionist si: fara infometare, infometarea iti incetineste metabolismul si vei ajunge sa nu mai slabesti deloc oricat de putin ai manca. In loc de orez si biscuiti apeleaza mai degraba la cereale (ovaz). Fa multa miscare si, iti las si site-ul meu pe care postez retete de mancare cu nivel caloric redus.
https://farfuriaverde.com/