| 47red a întrebat:

Buna seara! Stiu ca nu e prea bine sa cer sfaturi legate de sanatate, dar ce mi-ați recomanda pentru tuse seaca? Am schimbat pana acum multe tratamente, am luat siropuri si facut multe chestii de astea babesti dar tot la fel tusesc. Am fost la doctor si a spus ca nu am nimic rau.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Recomand lapte magarita sau capra. Tratamentul poate dura mai mult dar este bun. Cu recomandarea medicului poti folosi Stodal. Mie mi-a facut bine.

| Violleta2022 a răspuns:

Pentru tuse seaca cronicizata, recomand CALCIU LACTIC

Uite aici sfatul meiduclui:
https://www.facebook.com/reel/2591490997692349

| Freya1 a răspuns:

Încearcă siropul de brad.In general făcut acasă (vezi în piete).

| 47red explică (pentru Freya1):

Multumesc mult, voi incerca si aceasta varianta!

| Smmo a răspuns:

De cand tusesti?

| 47red explică (pentru Smmo):

Cam o saptamana jumate

| Smmo a răspuns:

Depine si de cauza tusei tale. Daca e vorba de vreo raceala, eu prefer Tusimun. E cu plante. Daca nu l-ai incercat, citeste prospectul pe net si vorbeste si cu un farmacist.

| 47red explică (pentru Smmo):

De când am făcut covid anul trecut mereu când răcesc mai ma pocnește câte o tuse de asta. Am luat tussin și acum tusocalm, am încercat și mai multe siropuri + multe ceaiuri cu lămâie si miere si am băut sirop din ala din ridichii

| CORONAVIRUS a răspuns:

Laptele de magarita este bun, este mai scump dar merita. O asistenta mi-a recomandat si mi-e. Are experienta 20 de ani in spital. Bafta! Daca nu iti trece cerei medicului sa-ti faca niste controale. Sa te duci la alt medic. De cand te tine tusea?

| 47red explică (pentru CORONAVIRUS):

M-am gandit si la varianta sa merg pe spital sa vad daca am ceva la plamani, dar daca doctorita nu a descoperit nimic afectat la plamani nu am mai facut-o. Tusea o am cam de o saptamana si tusesc exact la fel, mi se pare ciudat ca daca dorm o fac.

| CORONAVIRUS a răspuns (pentru 47red):

Daca nu ai o problema cu laptele incearca. Asistenta de care vorbeam imi era si diriginta, a avut o tuse de o luna care nu o mai lasa. A luat lapte de magarita si ia trecut.