Da' la un nutritionist ai fost? Cam ce maninci? Bei macar 2 litri de apa pe zi?
Nu am fost ca nu vrea mama sa ma lase. Mananc ce face mama mancare, mazare, ciorba..foarte rar cartofi prajiti si fast food.dar am o mare problema cu dulciurile, mananc si o tableta de ciocolata in 10-20 de minute, dar asta sunt de cand aveam 5 ani. Apa beau doar cand imi este sete.
Mdah, clar. Ia frumos pe mama de minuta, arata-i topicul asta si fuga la un nutritionist. Dulciuri+apa putina - not gud deloc.
Sărut mîna! Ca să scapi de orice urmă de indoială mergi la medic si fă colonoscopia, doar asa medicul vede tot intestinul gros, si i ti spulberă orice teamă deoarece i ti dă acasă inregistrarea pe dvd, si o vei putea vedea, este necesar să bei minimum 2 litrii de apă pe zi, si să eviti constipatia, ca să nu iesi cu singe, ce virstă ai?
am 15 ani
Multi inainte, multă sănătate, asta este cauza atunci, lipsa hidratării, nu bei apă destulă, trebuie să bei 2 litrii pe zi, măninci dar acea mincare are nevoie de apă ca intestinul să functioneze la parametrii optimi, de aceea ai dureri, că esti constipată, si măninci lucruri solide, ciorbele sint bune, insă nimic nu poate inlocuii apa, apa este viață. Asa că pentru sănătatea ta bea apă.
Tu sigur suferi de colon iritabil, si defecatia este insuficientă, de aceea ai gaze crampe si simti că m ai ai de evacuat din tine.Mergi urgent la medic, nu m ai amîna.
Da este grav ceva cu minte ta, de aceea ai colon iritabil pe sistem nervos si mai ai si o digestie proasta, trebuie sa ai scaun dupa fiecare masa si daca nu te tratezi o sa faci un cancer de colon si atunci va fi grav.Ce trebuie sa faci, trateaza sistemul nervos si digestia si vei scapa de colon iritabil.Iti recomand cateva produse naduriste timp de 3 luni si scapi de aceasta problema, Rhodiolin pentru sistem nervos, Acidophilus pentru flora intestinala si colon iritabil si Digestive Enzymes cate 3/zi.Le gasesti aici la pret redus :http://www.mypurnutrition.com/products/.