| Ciocolacious a întrebat:

sunt fata, am 13 ani si 1, 69
As dori sa mai cresc inca 5-6 cm happy. fac inot, merg cu bicicleta, sar la tavan, mai stau agatata de o bara... ajuta? dati-mi sfaturi, va rog frumos! puppy dog eyes
FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Cristiann25 a răspuns:

Cel mai usor o sa cresti daca faci un sport (handbal, baschet) crede-ma ca stiu ce spun si o sa functioneze! Faci cat sa cresti si apoi te lasi nu trebuie sa faci ceva de performanta! Daca o sa faci ce am zis o sa reusesti! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Practică sporturi de înălţime cum ar fi înnotul, baschetul, voleiul.
Te pup!

| karsivan a răspuns:

Cu parintii la endocrinolog o sa aflii ceva sfaturi.

| AlinaOneDirection a răspuns:

Incearca sa practici inotul.

| TuRneR01 a răspuns:

De ce vrei sa fi asa inalta laughing? eu sunt baiat si la 18 ani am 1, 73... nu-mi trebuie m-ai mult e bine asa cum sunt.

Dar daca tot vrei sa mai cresti te-as sfatui sa te apuci de baschet chiar te dezvolta...

| nesatori a răspuns:

O sa cresti fi linistita, mai ai destul timp si cred ca pana la 18 ani o sa ai vreo 1, 80 deci nu te ingrijora big grin

| Ciocolacious explică:

Ahh, si in cat timp credeti ca o sa reusesc? (daca o sa...)