Un coleg de-al meu din liceu avea vreo -3-4 si el, s-a operat acum vreo 15 ani, vede perfect si in ziua de azi.
Estimarile tale nu sunt neaparat bune, pentru ca miopia variaza in functie de varsta. De la 18 ani, deja iti poate incetini modul in care avanseaza.
Operatia o poti face doar cand nu ti se mai schimba deloc dioptriile, altfel o faci degeaba. Unii doctori zic ca pe la 25 de ani, altii la 30. Depinde.
Daca vrei sa scapi de ochelari si nici nu vrei sa astepti nu stiu cat pana la operatie, poti trece pe lentile de contact. Eu le port si n-am nicio problema.
Si eu port de 3 ani
Of. Imi pare rau pentru situatia ta.
Trebuie sa cauti neaparat un doctor bun si compasional care isi face meseria pentru a ajuta oamenii, nu pentru a le lua banii.
Trebuie sa gasesti unul bun pentru tine si poate si pentru mama ta in tara, daca nu, incearca in strainatate, poate in Ungaria.
Ia mai da-i in spanac pe nenorocitii aia de unguri criminali! Colegul pe care il mentionasem mai sus s-a operat la turci. Si nu, nu a fost cu mult mai scump ca in tara, ci dimpotriva.
Si de Turcia am auzit multe lucruri bune. Poate cauta si in Turcia de ce nu. Eu m-am gandit la ceva mai aproape. Sunt multi din zona mea care au ales Ungaria sau Cluj pentru a beneficia de ajutor medical de calitate.
Si uite de aia sintem c**va Europei, ca le bagam bani in buzunar ungurilor care nu vor sa ne dea un criminal nenorocit pentru a ajunge unde merita! De citit si luat aminte - https://evz.ro/......mures.html
Daca porti ochelarii, nu mai cresc dioptriile.
Mama ta probabil nu i-a purtat sau nu a avut corectia necesara.
Port si ochelari si lentile de contact, si mama mea la fel.
Pyanissta_Alexandra_1996 întreabă: