| Rheea_8862 a întrebat:

Buna seara,
Sunt gravida in 4 luni jumate, si am avut E-coli, dar acum nu mai am ca am facut tratament, insa mai am usturimi jos. Vreau sa iau Uro-Vaxom, stiti ceva contraindicatii la gravide? Va multumesc... FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Ai usturimi jos fiindca ai facut o candidoza, trebuie sa faci tratament cu ovule vaginale. Uro-Vaxomul actioneaza pe tractul urinar, este un vaccin facut din tulpini atenuate de E.Coli, contraindicat in primele 3 luni de sarcina si administrat cu foarte mare precautie in al 2-lea si al 3-lea trimestru de sarcina. Daca ai scapat de E.Coli( banuiesc ca e dovedit printr-o urocultura ce a iesit sterila), nu vad de ce mai vrei sa iei Uro-Vaxonul. Orice medicament ce il iei in timpul sarcinii trebuie administrat de medicul ginecolog. Multa sanatate!

0 răspunsuri: