| 12345abcde a întrebat:

Buna seara, sunt insarcinata in 11 saptamani si 4 zile. Problema mea este ca am o sarcina toxica,vomit cam tot ce mananc! Saptamanile trecute era si mai rau, acum sa zic ca cat de cat mai pastrez ceva. Ideea e ca luam acid folic (cred ca am luat 2 saptamani) mereu il vomitam (90% sigur). Apoi am mers iar la dr mea, si mi-a dat alt complex de vitamine...problema mea ca arata ca niste bomboane de cianura,mari,negre,chh,imi vine sa vomit numai cand le vad. Nu am luat nici macar una. Ea mi-a dat o mostra (e sponsorizata de aia,ca pana si dosarul,retetarul e de la aceeasi companie),dupa vizita la ea,am plecat cu o tona de pastile de luat. Cert va zic,nu am luat nimic. Parca imi otravesc corpul cu ele. Inainte de a ramane insarcinata,nu aveam nici o problema de sanatate,nici eu,nici sotul meu,suntem fara probleme. Azi vorbeam cu cineva si a spus ca sunt iresponsabila ca nu iau acele vitamine,ca face nu stiu ce copilului si m-a panicat rau. Va rog,nu ma judecati, doar sa-mi spuneti...are ceva daca nu le iau?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Andreeush a răspuns:

În primul rând nu ai o sarcină toxică. Aceste stări de greață și vomă sunt absolut normale în cazul unei femei însărcinate.
În al doilea rând acele vitamine și ce ți-a mai dat doctorița nu sunt inutile, ți le-a dat cu un scop.
Dacă vrei să ai o sarcină fără probleme și să aduci pe lume un copil sănătos ar trebui să ții cont de indicațiile care ți le-a dat dna. doctor.

| 12345abcde explică (pentru Andreeush):

Ea mi-a spus ca am sarcina toxica! Mi-a dat un carnat de pastile sad
Nu pare prea sanatos pentru bebelus.