"acum 5 minute | MariusDumitru922 a întrebat:
...Sunt însărcinată în 38 de săptămâni și voiam să aflu cum procedez în clipa în care vine momentul să nasc. Ambulanța mă va duce la spitalul pe care îl doresc eu? Vă rog mult să îmi răspundeți cu seriozitate! Mă aflu la prima sarcină și am emoții legate de faza finală a sarcinii."
Mai MariusDumitru922, din cate stiu eu barbatii nu raman gravizi si nu nasc, cu exceptia celor care sunt hermafroditi, adica care s-au nascut cu ambele organe sexuale (penis, vagin, trompe, uter samd), caz in care pot ramane "gravizi", dar nasterea este una total diferita de cea a unei femei normale, asadar nu-ti putem explica cum se va proceda cu nasterea, in cazul tau.
https://stirileprotv.ro/......uarie.html
Sanatate multa si nastere usoara!
Ambulanta te duce la cel mai apropiat spital care are si sectie de obstetrica.
Ei vin la urgente, nu sunt soferi personali sa te duca unde doresti tu.
Mulțumesc! Este foarte dificil să îți dai seama că sunt o femeie care folosește contul soțului.
Conturile NU sunt transmisibile!
iar ca sa-ti faci cont personal dureaza 2 minute, deci nu ai scuze, indiferent ca esti barbat sau femeie.
In plus, postezi sub anonimat, deci poti fi sincer si iti poti declina adevarul sex sau expune adevarata situatie, ca nu iti cere nimeni numele real si nici CNP-ul.
Daca esti intr-adevar barbat si esti in situatia de a naste, atunci nu ar trebui sa-ti fie rusine sa recunosti asta, ca sunteti multi hermafroditi pe lumea asta, fiind una din ciudateniile vietii, nu o alegere personala.
Îmi e milă de tine. Frustrările repetate și prostia te determină să ai o așa răutate...
Nu-ti fie mila de mine, ca sunt femeie implinita, am tot ce am nevoie si chiar mai mult, in plus chiar nu am frustrari si nici motive, de aia stau pe aici, sa va ajut cu ce aveti nevoie sa invatati si sa cunoasteti, ca nu-i rusine sa recunosti ce esti, ce nu sti sau de ce ai nevoie. Fie-ti mila de tine daca esti incapabil sa spui adevarul, desi nu-i rusine in ziua de azi, cand totul iese la iveala cu tehnologia asta.
Sanatate multa si mult curaj la nastere!
In teorie ar trebui sa ai un medic care iti urmareste sarcine, lucreaza la privat, stat sau ambele. El iti va zice o zi estimativa, in saptamana respectiva ar trebui sa ai un minim de bagaj de maternitate facut. Cand ti se rupe apa ar trebui sa tii legatura cu medicul care iti urmareste sarcina. Daca el e la privat si tu vrei sa nasti la stat te vei duce la spitalul cel mai apropiat si vei fi preluata de medicul de garda, daca medicul e la stat si nasti la stat sau daca medicul e la privat si nasti la privat, e mai usoara treaba. In toate cazurile te poti duce pe picioarele tale sa vezi care e situatie, ce dilatare ai, daca nasti sau nu natural, daca sunt complicatii, te monitorizeaza.
Ca sa ajungi unde vrei tu, fie chemi salvare privata sau te duci cu o masina pana la spitalul dorit.
Cand contractiile sunt la 5 min, rogi sotul sa te duca la cea mai apropiata maternitate.
Nu ai facut nici un curs despre nastere?
Sa ai valiza pregatita cu camasi de noapte (cu nasturi in fata, sa poti alapta), halat, slapi, perie, produse de igiena (tampoane), sutien pentru alaptat si paduri pentru mameloane.
Lucrusoare pentru copil, hainute de imbracat cand iese din maternitate, scutece.
Scaun special pentru copil pentru masina - ai nevoie de salopeta pentru copil, sa il poti securiza in scaun.