| RobertG101 a întrebat:

Sunt un tanar de aproape 23 de ani si am 89 kilograme. Deja am planificat o dieta si un program alimentar care sunt sigur ca o sa ma ajute pe termen lung(3 mese principale si 4 gustari). Am hotarat sa renunt de ieri la dulciuri si mancarurile grase, inclusiv painea alba.
Intrebarea mea este: Puteti sa imi recomandati niste retete diversificate usor de facut cu putine calorii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| kiri11 a răspuns:

3 mese si 4 gustari? laughing in total 7. Din acestea am impresia ca vrei sa te ingrasi si mai rau. Eu am avut 3 mese fixe (atat!), exercitii 30 min pe zi 5/7 si suplimentul green coffee. Gustarile dintre mese mai rau fac asa ca nu le recomand. Eu am slabit in jur de 17 kg in 3 luni si ma mentin de 1 an si happy

| Edisor27 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa consulti un medic nutritionis ca poate mai rau te ingrasi consulta un medic nutritionis si iti va da o reteta.

Întrebări similare