| TeoAilerua a întrebat:

Știe cineva cum trebuie sa ma pregătesc pentru o operație pentru hernie inghinală?
Ce riscuri sunt?
La ce sa ma aștept?
Operația va avea loc la un spital de stat, dar am auzit ca trebuie sa platesc anestezistul cu 2000 de roni... e adevărat? Nu am cum sa fac rost de banii ăștia pana miercuri...
Pot apărea complicații după?
Cam cât timp stau in spital și cât concediu o sa am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| REMiXDJ a răspuns:

Sfat, nu te arunca direct in operatie. Poate nu e cazul. Cere sfatul si altor doctori mai batrani si fa alte analize si radiografii mai amanuntite in zona aceea unde ti s-a pus diagnosticul de hernie.Sunt metode de tratament si fara operatie din cate stiu si poti sa mai cauti pe Google asa: Operatie de Hernie Inghinala, apoi cauti: Operatie de Hernie probleme dupa operatie.Cauta, citeste si mai gandestete.Doctorii cgirurgi din ziua de azi nu mai au experienta celor din urma cu 30 - 40 de ani, iar astia care sunt sunt niste novici in gat dupa bani, vile, masini, etc. ca de profesie sau experienta si profesionalism nici vorba - niste dracari de studenti sunt acum doctori care de abia au terminat medicina si se dau artisti ca sunt medici.Niste ciutani.Deci informeazare de cause, urmari si alte probleme referitor la operatie de hernie si apoi ia o hotarare.

| John321 a răspuns:

Ți-ai făcut operația? Ce simptome ai avut? Cred că am și eu hernie și vreau să aud niste păreri de la cei care au avut