| Mysteryossa a întrebat:

Buna seara, totul a inceput pe 3 octombrie cand bunica mea, in varsta de 79 de ani a cazut pe tocul usii cu genunchiul. Urmatoarea zi s-a deplasat la o persoana care i-a sucit piciorul si astfel si-a revenit, pentru ca avea o galma in spate, iar genunchiul era foarte umflat.a stat 7 zile in repaos total,numai in pat,iar acum am observat ca i sa acumulat apa la genunchiul respectiv, insa de durut spune ca o mai doare, se poate deplasa normal..intrebarea mea este ce sa fac, sa ma duc cu ea la doctor sau sa apelez la tehnici "babesti: gen : comprese cu gheata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| vangaelis a răspuns:

Mergi la doctor cu ea. Intre timp aplica local o punga cu gheata.
Acumularea de lichid in spatiul articular duce la impotenta functionala, dureri si umflatura. Acum nu o doare dar se va ajunge la rigiditate si va deveni dureros. Ea totusi are o varsta. Varstnicii sunt mult mai vulnerabili.

10 răspunsuri:
| andreeadadea a răspuns:

O sa mai dureze ceva timp pana incerci acele leacuri babesti si in acest timp se poate agrava. Mai bine la doctor, la cel de familie si chiar mai departe! Insanatosire rapida.

| AmaliaAlice a răspuns:

Slaut! Stie ca esti ingrijorata pentru bunica ta dar, parerea mea, este ca ar trebui sa mergi la un ortoped, care va sti ce sa faca.winking Fundita?

| andreeadadea a răspuns:

Inca o saptamana dureaza leacurile babesti si se poate agrava si mai bine la doctor, la cel de familie si apoi chiar mai departe. Insanatosire rapida!

| mariaa05 a răspuns:

Ar fi bine sa te duci la medic. Leacurile babesti dureaza ceva pana isi fac efectul. La medic clar, in unele cazuri mici lovituri pot necesita chiar opertii dar in cazuri rare happy

| Generalul a răspuns:

Doctorul de familie va stii daca e ceva mai grav sau se poate trata acasa.

| doctoressa a răspuns:

Ar fi bine sa nu mai amanati prezentarea la medic. Gheata aplica si unguentele cu antiinflamator o vor ajuta. http://www.i-medic.ro/......i%E2%80%9D

| Daria00 a răspuns:

Cel mai bine e sa o duci la doctor. Nu incerca altceva pentru ca se poate agrava.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Parca am citit o poveste din Evul Mediu cand bolnavii se duceau la vrajitori in loc de medici.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
TREBUIE să o vadă un medic cât mai repede, cu putință!
Pa, pa.

| OnuOnulică a răspuns:

Pune-i o punga de gheta acolo.