| RoNaldo_DeNys_1992 a întrebat:

Buna seara TPU!
A incercat cineva dieta lui James Zeta? Cea cu :
Dimineata : jumatate de grefa
La pranz : jumatate de grefa, 2 oua fierte tari, o salata de rosii, castraveti ca sos lamaie stoarsa cu otet, un pahar de apa o felie de paine integrala
Seara : 100g piept de pui sau sunca de pui cu o rosie, un pahar de apa si jumatate de grefa?
Daca da, cate kg a slabit in cele 4 zile? Si daca a slabit 6-7-8 kg cate zice ca slabeste aceasta dieta, a mancat strict ce scria nu? Mersi anticipat. Si alta intrebare la 12 ani jumate 173-174 cm, care ar fi greutatea ideala cred ca 60-62. Un coleg are 1.65 cm cam asa cred ca, cu 2 cm mai mult, si are 55 kg, si nu e gras deci mai putin de 55 kg nu cred ca as trebui sa am, si la inaltimea mea cred ca trebuie sa am vreo 60 kg. Ms anticipat din nou laughing)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| B27VIP a răspuns:

Buna! cunosc pe cineva care tine o dieta cu grefa si are rezultate bunicele, important este grefa care taie pofta de mancare.de retinut ca rezultatele nu apar dupa 4 zile ci in timp.bafta!

0 răspunsuri: