anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara, TPU! Acum o săptămână, când a fost destul de frig, am fost cu tramvaiul, am stat la geamul deschis și în viteza tramvaiului m-a tras un curent rece pe partea stangă a feței. 2-3 zile nu am avut nimic și apoi brusc durere în acea parte. Și acum mă dor toți dinții din acea parte, inclusiv urechea stângă. Ieri seara m-am trezit din somn și nu am mai putut adormi de durere. Durerile nu sunt așa intense ziua, dar sunt groaznice noaptea. Ce să fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai incercat sa pui spirt cu vata in urechi (ziua si noaptea)? Sa faci frectie pe partea exterioara a fetei cu spirt? Daca inca nu ai facut, incearca poate te ajuta. Spirtul "trage" dar daca totul a ramas la fel dupa o zi, mai bine ai merge la medic. Succes, sanatate, sper ca te-am ajutat! :*