E ca la dentist se uita si constata, o sa treaca si asta
1. Poate nici nu te dezvraca, iti pune intrebari si daca e cazul arunca un ochi
2.Depinde
3.MAMA trebuie sa intre cu tine neaparat, ca ea tea adus acolo
Pana la urma nu inteleg scopul dar banuiesc ca oricum e pierdere de vreme daca tu te simti bine si ai fost cuminte
E bine sa iti fie rusine asta sa o sti de la mine, omul fara rusine e nesimtit si ma incadrez si eu pe acolo.
Bineinteles ca va trebui sa te dezbraci la pasarica goala, ca numai asa te poate consulta acel medic.
Daca esti virgina medicul vede si nu te va controla in vagin, dar o poate face prin anus.
Da, mama ta poate sa intre cu tine si poate sta dupa paravan, nu unde te pune medicul sa dai chiloteii jos.
1. Ginecologul nu îți face nimic dacă ești virgina, nu îți baga nimic intern, te la controla doar extern probabil
2. Posibil sa te pună si sa te dezbraci, dar nu cred, dacă esti virgină, ori te va palpa puțin la burta in zona uterului, ori îți face ecografie pe burta, depinde si de cerințele tale sau ale mamei tale. O sa îți pună și întrebări legate de ciclul menstrual si viața sexuală, dacă există sau nu.
3. Mama ta poate intra cu tine dacă vrea si dacă vrei si tu, are voie sa intre
Nu ai de ce sa iți fie rușine, dacă totuși nu te simți confortabilă cu mama ta, o poți ruga sa nu intre în cabinet ca te descurci singură.
Ar fi bine să te ducă la o femeie ginecolog și nu la un bărbat ginecolog.
Te consultă la zona vaginală, nu cred că trebuie să te dezbraci de tot.
Dacă ești virgina nu îți va face nimic, doar va sta de vorba cu tine. Eventual îți va face un eco. abdominal, iar pentru asta nu trebuie sa te dezbraci. Mama ta poate intra cu tine pentru că ești minora.
Nu trebuie sa îți fie rușine. E ceva normal. Prima data e puțin mai stânjenitor, dar după aceea va fi mai ușor.