| Habarnuamcenumepum a întrebat:

Bună seara TPU, am 16 și visez sa fiu asistent medical, dar am încetat sa visez atunci când am văzut ca ești blamat pentru asta, ca mulți zic ca asistentul e medical e ceva ce fac normal femeile, ce e greșit în a fi asistent medical bărbat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sunt destui asistenti barbati. Nu e nici o problema, tu sa te descurci in aceasta meserie.

| doctorandus a răspuns:

Poti fi asistent medical si de fapt poate fi munca grea (obositoare fizic).

| Mosotti a răspuns:

Nu e nimic gresit in a fi asistent medical, fa asta daca iti place, nu are legatura ce zic altii, nu lua in seama.

| Frank51 a răspuns:

Gândire medievală, cunosc mai mulți asistenți decât asistente.

| Caro34 a răspuns:

D-le as. medical, te felicit pentru decizia luata si te astept la lucru insa ai grija ca un as. medical nepregatit si fara practica, neorganizat si fara umanitate nu are nici un loc intr-o lume in continua schimbare! Viseaza mult, lupta si invata bine, fii aproape de oameni ca sa inveti sa-i descifrezi si uita ce spun gresit unii despre tine - orice meserie practicata cu: sanatate, pricepe, credinta, iubire si respect pentru tine si oameni e minunata! Mult noroc!

| AlexBombaRusa a răspuns:

Pai esti un ratat atunci rolling on the floor), visezi ceva dupa urmatoarea miscare e sa pui in aplicare ce visezi, asta e diferenta intre turma si oameni diferiti, oameni diferiti au oua sa faca ce vor si ii doare la pateu de restul.