Nu trebuie sa arati mai matur, bucura-te ca arati tanar si atat de copilareste, nu ai de ce sa-ti doresti s ate barbieresti la varsta asta, viata este atat de frumoasa la 17 ani ca sa-ti faci griji inutile!\
daca vrei sa mai pui ceva masa musculara pe tine, ai nevoie sa manaci sanatos 3 mese pe zi, cu multa carne, ca aia este proteina care iti cladeste muschii, sa faci sport, sa te bucuri de soare si viata!
Fa un pic de miscare, sport, pofta de mancare, mananca ce e mai sanatos. E normal ca in timpul cresterii sa fii mai slab apoi vei lua si in greutate. Aia de sunt mai rotunzi nu sunt mai multumiti ca atarna unele pe ei. Nu te ingrijora, te incadrezi aproape normal in pas cu timpurile. Majoritatea cresteti cam rapid in inaltime la ora asta. Parul facial este rezultatul hormonilor, nu avea grija ca o sa te saturi si de barbierit. Mai ai 3-4 ani iar dupa aia o viata de chin de dat cu lama. Expresia maturitatii nu sta in par ci in gandirea si maturitatea ta. Cei care te observa stiu asta inclusiv fetele. Ce n-as da sa am eu 17, fara par si inalt...
Si eu sunt tot la fel, am 15 ani si arat de 13. Inaltime am 1.60 si 45 kg, dar oricum eu nu imi fac griji pentru ca inca mai am timp sa ma dezvolt pana la 20 si ceva de ani si tu la fel.