| 2FanMessi2 a întrebat:

Bună seara TPU!
Am 19 ani si mi-au iesit 2 masele de minte în partea dreapta și cea stânga, țin sa menționez ca mi-au iesit acum 2 ani, nu au durut deloc, au erupt complet. Nu sunt cariate maselele și sunt așezați simetric ca să îmi favorizeze masticația.
Dar acum îmi iese o măsea de minte de pe partea stânga jos, este deja jumătate ieșită și prezint foarte multe dureri. Iau pastile la 8 ore pentru a mai ameliora din durere. Măseaua care iese la fel nu prezintă carii, dar ma macină durerea asta de 2 zile. Nu am banii suficienți sa merg la un stomatolog pana la salariu. Dacă pana la salariu durerea încetează și măseaua își face apariția voi merge într-un control și voi întreba expertul. Dar pana atunci am și eu nevoie de "leacuri" care ameliorează durerea de măsea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu are ce sa-ti faca nici medicul stomatolog, ca-i nromal sa doara maseaua cand iese si apoi, esti ditami omul la 19 ani, deci suporta ca un barbat ce esti ori
ia panadol la fiecare 8 ore si in 2-3 zile durerea dispare.

| 2FanMessi2 explică (pentru Violleta2022):

Sunt la a 3 a zi și durerea a început sa se diminueze. Dar o sa continui sa iau pastilele încă 2 zile.

2 răspunsuri:
| ioana748 a răspuns:

Este cumplita aceasta durere. Panadol, Aulin si o sa erupa maseaua respectiva.
Sanatate,