Ar trebui sa mergi la un dermatolog. poate fi psoriazis, e boala de piele contagioasa( nu e un raspusn sigur, pentru ca nu am vazut cum arata ), dar daca zici ca si tatal tau are posibil sa fie asta.mergi la un control pentru a primi tratament pentru cauza reala
Cele doua pete de pe piele, chiar sunt ciuperci sau eczeme!
Recomand tamponari cu TEA TREE OIL (ulei de arbore de ceai).
Este un atibacterian si antimicrobian puternic, care distruge ciuperca de acolo.
Se da dimineata si seara, dupa ce in prealabil ai facut dus si ai sters bine zona.
Chilotul se schimba dupa fiecare spalare, pentru a prevenii re-contaminarea.
daca si tatal tau are, inseamn ca rufele au fost spalate la gramada sau ati folosit acelasi obiecte de toaleta si te-ai contaminat de la el.
Se impune spalarea chilotilor cu apa fiarta si dezinfectarea lor.
Prosopul de baie trebuie sa fie individual, pentru a se evita contaminarea cu boli de piele/ ciuperci sau cine stie ce eczeme.
Baia la cada se face doar dupa ce cada a fost spalata si dezinfectata, ca precautie impotriva acestor ciuperci.
Eu am inteles ca petele au o forma care aminteste de silueta unei ciuperci. Corect? In cazul asta nu are rost sa dai cu nimic, sunt semne innascute, eraditare, inscrise in genom. Nu au cu ce sa te deranjeze.