| rap12345 a întrebat:

Buna seara TPU, am facut sex neprotejat cu prietena mea acum 11 zile, mai avea doua zile pana la ovulatie dupa un calendar pe android, problema e ca simte ameteli si burta o simte tare si are dureri usoare la atingere si i-a aparut ceva. A zis in vagin simte ca o umflatura, dupa toate astea i-am luat un test de sarcina si i-a iesit negativ, poate fi vorba de vreo sarcina? Multumesc pentru raspunsuri o seara buna

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Dupa calcule, acum trebuie sa-i vina ciclul, care poate da simptome asemanatoare.
Peste 2 saptamaqni repetati testul de sarcina, mai ales daca nu-i vine ciclul intre timp!

| Violleta2022 a răspuns:

Un test corect de sarcina se face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, pentru ca hormonul gravidiei sa apara in urina, dupa 3 saptamani.

Bineinteles ca poate fi gravida, atata vreme cat ati facut sex neprotejat.
Totusi, testul facut de fata, la numai 11 zile dupa sex este INUTIL si arata ERONAT, fiind facut cu mult timp prea devreme, ca hormonul ala sa fie prezent in urina.
Sa repete testul dupa 21 de zile cu prima urina de dimineata care este mult ami concentrata.

| ioana748 a răspuns:

Primele semne pot aparea in prima saptamana de la conceptie., adica da, ar putea fi simptomele unei sarcini dar nu obligatoriu.
Un diagnostic diferential il face un obstetrician-ginecolog.
Testul de la farmacie nu este concludent acum, daca citesti articolul din link vei intelege de ce.
https://www.reginamaria.ro/......e-rezultat
Sanatate,

| Cipi1212 a răspuns:

Gândește-te mai mult la prietena ta și mai puțin la sex.

| StudentLaMedicina a răspuns:

Da, mă gândesc că asta a fost şi intenția să faceți un copil. E foarte posibil să fie o sarcină.

| StudentLaMedicina a răspuns (pentru StudentLaMedicina):

Testul se face la prima zi de întârziere la ciclului menstrual. Aşa cum scrie pe cutie.

| rap12345 explică (pentru StudentLaMedicina):

Dar poate avea simptome asa devreme?

| Florea_Maria__YPcT a răspuns:

Da e posibil să fie însărcinată, să vă trăiască, casă de piatră