Nu cred ca ai nevoie de medicamente pentru a-ți stăpâni emoțiile. Daca ști ce faci cand pui mainile pe volan, trebuie sa dai o stare ca ști ce faci. Trebuie doar sa te gândești la ce ai de facut și sa fii calma.
Nu există medicamente pentru asta, toate sunt tâmpenii, n-o să te ajute orice ai lua.
Și eu am avut emoții, e ceva normal. Dar nu trebuie să le lași să te doboare. Nu e mare lucru. Omul ăla e pus acolo doar să te testeze. E adevărat că e puțin mai exigent dar încearcă să nu-l bagi în seamă. Imaginează-ți că ești cu instructorul. Dacă tu ești suficient de pregătită o să-l iei. Bea o cafea înainte, spală-te pe față și deschide bine ochii. Te urci în mașină și începi să conduci. Îl asculți bine și o iei pe unde zice el. Mergi mai încet dar nu prea încet c-o să-l enervezi. Nu mai mult de 50 și nu mai puțin de 40. Fii atentă la semne și condu cât poți tu de bine. Încearcă să te concentrezi, nu visa și o să-l iei ușor. Multă baftă și aștept să ne spui că l-ai luat.
De emotii scapi atunci cand esti foarte bine pregatit si ai incredere in fortele propri, medicamentele sunt doar pentru subconstient!