Cred ca exagerezi sau au o problema majora si trebuie sa apelezi la un medic, pentru ca nu-i normal sa plangi dupa cineva, cazand in depresie doar pentru ca a plecat intr-un voiaj, daca a plecat inseamna ca a fost o decizie luata de comun acord sau luata spre binele amandorura, asa ca, nu vad motivul pentru care-l plangi de parca ar fi murit.
ia-ti uns ervici, ocupa-ti timpul, du-te la sala si epuizeaza-te, citeste, invata, fa ceva cu timpul liber si nu mai ai timp sa cazi in depresii. Cu cobii, ca omul nu a murit, doar este plecat cu munca.
Stai un pic, nu am inteles bine, in fel de voiaj a plecat, de nunta sau voiaj pe lumea cealalta?
dat fiind durerea cu care il plangi ma gandesc ca a murit... dar, te rog eexplica!
Nici nu stiu cum te poti gandi la asta. A pleca in voiaj pe mare...isi face meseria, e marinar. E prima data cand a plecat. Si nicidecum nu-l plang de mila, desi stiu ca si lui ii e greu. Ma plang pe mine. Pana sa plece nu credeam voi reactiona asa la absenta lui.
Cred ca exagerezi sau au o problema majora si trebuie sa apelezi la un medic, pentru ca nu-i normal sa plangi dupa cineva, cazand in depresie doar pentru ca a plecat intr-un voiaj, daca a plecat inseamna ca a fost o decizie luata de comun acord sau luata spre binele amandorura, asa ca, nu vad motivul pentru care-l plangi de parca ar fi murit.
ia-ti uns ervici, ocupa-ti timpul, du-te la sala si epuizeaza-te, citeste, invata, fa ceva cu timpul liber si nu mai ai timp sa cazi in depresii. Cu cobii, ca omul nu a murit, doar este plecat cu munca.
Relatiile la distanta nu merg. Daca lipseste mult si des n-o sa va tina mult.
In voiaj pe mare. Suntem inca impreuna.