| madalinutza a întrebat:

Buna seara TPU:* am o intrebare: am facut multe abdomene si daca faci muschi la abdomen iti raman doar muschi sau dai jos din burta?thinking funda+vothappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ladyMillion a răspuns:

Hey:)si eu am avut aceeasi intrebare:)am vrut mereu sa dau burta jos,asa ca de doi ani,tot fac abdomene, am ajuns sa fac undeva la 500, 600 de abdomene pe zi:)si totusi,chiar daca am dat putin jos,tot ce se afla sub buric,a ramas aproape la fel,dar stii de ce? pentru ca nu faceam bine abdomenele? modul in care faceam eu abdomenele ma ajuta doar pentru portiunea de deasupra buricului, deci te-as sfatui sa urmaresti acest mic filmulet, si te va ajta sa dai toata burtica joshttp://www.youtube.com/watch?v=emKAokYovek

5 răspunsuri:
| ierdna a răspuns:

Daca ai burta, mai intai o dai jos si apoi apar si muschii happy

| Lorely a răspuns:

E normal k daca faci abdomene des ti se topesc grasimile din jurul taliei. Iar dupa ce ai scapat de ele vor arata foarte frumos pachetelele de pe abdomenwinking

| andreiciolac a răspuns:

Daca nu ai burta mare pui direct muschitongue

| allynutsa a răspuns:

Dai jos din burta si faci si muschi la abdomen. Dar nu trebuie sa o "lasi moale" cu abdomenele. Daca vrei sa dai jos din burta iti recomand cel putin 100 pe zi... Stiu din proprie experienta.Sutn la un liceu sportiv si noi "mancam astea pe paine":d. Sper sa te ajute:*

| ftw a răspuns:

Daca faci muschi. in timp ce faci abdomene transpiri si elimini grasime si dupa ce dai jos grasimea apar si mushi