Nu cred sa existe macar unul dintre useri care sa fie specializati in arta ghicitului. Un raspuns pe ghicite il poti primi de la Mama Omida. Daca doresti un raspuns concret, si catusi de cat corect ar trebui sa prezinti urmatoarele informatii : data la care a inceput ultima menstruatie, cand ar urma sa inceapa viitoarea menstruatie, ciclul menstrual este regulat sau neregulat, in ce data a avut loc ultimul contact sexual, daca sexul a fost protejat si daca si unde a ejaculat. Doar stiind aceste date se poate elabora un raspuns care sa fie pe cat posibil corect. In forma in care apare intrebarea se poate emite eventual o parere sau o presupunere insa fara nicio valoare.Multa sanatate.
Ultima menstruatie pe 11 noiembrie
am o menstruatie regulata, la 30 zile, deci ar tebui pe 11 luna sa fie, sau 10
nu a fost protejat dar a ejaculat intr-un servetel, care nu a stat in apropiere de vagin, si nici eu cu mina nu m-am atins si din greseala sa dau pe langa vagin, s-a sters bine ..imi fac griji, foarte mari, el zice ca sunt putine sanse, apoape imposibile, pentru ca lichidul acela nu a avut nici un contact cu vaginul
Deci sa inteleg ca nu e exclusa sarcina? sau mai mult posibil sa fie ca trebuie sa-mi vina menstruatia?
In acest caz in actualul ciclu menstrual perioada fertila s-a situat in perioada 23-29 noiembrie cu ziua aproximativa a ovulatiei in data de 27 eventual 28 noiembrie. Conform tuturor cunostintelor medicale in cazul tau o sarcina se putea forma DOAR daca ai fi practicat sex neprotejat si cu ejaculare intravaginala in perioada amintita. Probabilitatea formarii unei sarcini in afara perioadei cuprinse intre 23-28 noiembrie devine cu atat mai mica cu cat sexul s-a produs intr-o zi mai indepartata de perioada respectiva si teoretic nu depaseste cateva procente, adica este de sub 5-10%. Ultimul sex cel intretinut dupa spusele tale cu 2 saptamani in urma s-ar plasa undeva cam chiar la inceputul perioadei fertile adica prin data de 23 noiembrie. Acesta a fost motivul care m-a indemnat sa intreb de data exacta a ultimei relatii sexuale. Daca este asa probabilitatea unei sarcini chiar si in cazul in care ar fi ajuns sperma in vagin ar fi inca/totusi foarte mica insa nu inexistenta. In concluzie, probabilitatea de sarcina teoretic este foarte mica, cu conditia ca intr-adevar ciclul tau menstrual sa fie unul regulat si de minim 30 de zile.
E prea devreme pentru simptome de sarcina. Cel putin pentru o sarcina aparuta acum 2 saptamani. Sanatate!
Am prezat ultimul contact sexual, dar inaintea lui au mai fost, pentru ca am un prieten stabil, dar sincer mamica de pe acum nu doresc sa fiu
Pai daca au fost neprotejate atunci ai toate sansele sa fii mamica. Trebuia sa te gandesti inainte la asta, prezervativele nu sunt chiar asa scumpe