| Floriiiiiii a întrebat:

Buna Seara TPU am pojar de 4 zile si nu le mai suport bubitele am luat o mixtura de la farmacie si degeaba ma mananca foarte tare habar nu am ce sa mai fac crying aseara la 2-3 am facut temperatura am si rosu in gat am luat un sirop de plante dar in legatura cu pojarul chiar nu stiu ce sa fac chiar nu le mai suport si ma mananca intr-una sunt nedormita de 2 zile cum pot sa scap de aceasta mancarime mentionez ca in camera este si foarte cald sad si mai deschid usa uneori la camera Plzz mai ziceti-mi ceva dettali ce mai stiti despre Pojar este prima data cand fac crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Si fi-miu a facut pojar mare, ca si tine.Cand vezi ca nu mai suporti mancarimea, plesneste usor bubitele cu palma sau o o rigla de plastic, pe moment trece.Nu cumva sa le iei coaja formata, raman cicatrici toata viata. Taie unghiile scurt, ca nu cumva in somn sa te scarpini, involuntar.Mai da cu mixtura mentolata, mai cu linioara...si va trece si pojarul! Sanatate multa.happy

| PisicutzaCenusie a răspuns:

In primul ra
nd nu trebuie sa te scarpini caci va aparea si mai mult.In al doilea rand, iti va trece, in 4-5 zile iti trece! Insanatosire gravnica!

| Aliiiiiiiiiiii a răspuns:

Poi incearca niste pastile precum ketotifen!