Trebuie sa iei antibioticul asociat cu antiinflamator-diclofenac 50 mg 2/zi si amoxicilina 500mg capsule 3/zi.Incearca sa spargi aceea zona umflata, asemanatoare unui cos, si prin ''gaura''formata drenezi infectia(scuipi daca este puroi), lucru care duce la indepartarea durerii. Pune comprese cu apa rece pe peretele exterior al obrazului si evita caldura.
Daca esti la scoala ai cabinet stomatologic in scoala si iti asigura asistenta stomatologica gratuit.Iti doresc o noapte fara durere!
Nu poti lua antibiotice dupa ureche, mai ales pentru o infectie atat de severa. lasa prostiile, du-te la stomatolog (imprumuta bani sau vinde ceva mi putin important, de exemplu telefonul mobil)
La atitudinea care o ai fata de stomatolog, sigur vei ramane fara dinti in gura destul de repede! asemenea probleme nu se trateaza, eventual o zi-doua daca nu poti ajunge la dentist ina cest timp! ceea ce ai tu deja se cheama urgenta, de la acel puroi poti face o infectie in sange ca vei umbla toata viata prin spitale! un dinte cariat nu se vindeca cu medicamente, se curata, se plombeaza, se extrage la nevoie! bafta! alegerea iti apartine! cu cat stai mai mult, cu atat va fi mai grava situatia!
Hei maseaua e cariata incat tia ajuns la nerv.Singura solutie e sa te duci la stomatolog si sati scoata nervul si sa iti puna o plomba.Toata afacerea te costa injur de 50 de lei daca esti majora, daca esti minora nu dai nici un ban.Decat sa dai bani pe pastile mai degraba fa ce ti-am zis eu.