| ItzFlo18 a întrebat:

Buna seara TPU am și eu o intrebare, am fost astăzi la frizer si a folosit shaverul prin parti, eu am avut o aluniță acolo si mi-a luat-o, exista riscuri? Va multumesc frumos!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Atata vreme cat nu ti-a taiat-o, nu ai nici un risc.

| asmodeus10 a răspuns:

Din cate stiu alunitele indepartate fortat de pe corp sunt canceroase. Daca sangereaza sau doare zic sa te prezinti la un consult dermatologic. Succes!

| Konkistador a răspuns:

Stai linistit baiat, eu mi-am taiat alunele de nenumarate ori cu briciul si nu s-a intamplat nimic, dai cu niste spirt si iti trece, si a da, stai linistit ca nu faci cancer asta e doar o conspiratie din popor, la fel ca aia cu pisica neagra!

| asuari a răspuns:

Prezintă-te la un dermatolog să o vadă pentru ca trebuie văzută îndeaproape să ți se dea un răspuns. Dacă nu ți-a curs sange, ci doar ai lezat-o puțin nu te panica tare tare. Data viitoare anunță frizerul de existența ei.