| AlleeDaniela a întrebat:

Buna seara TPU, am si eu o întrebare, de aproape 2 luni am inceput tot ce mănânc să vărs, orice mănânc și cât mănânc nu contează îmi provoc vărsături pentru că fiind mai plinuță am încercat treaba asta. In fine am și slăbit dar în seara asta după ce am vărsat iar m-am cam forțat și după cam 30 de minute a început să mă doară în partea dreaptă și mă cam sperii, nu o să mai fac treaba asta dar totuși de ce mă doare în partea dreaptă așa tare? Ma înțeapă, este ceva în neregulă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gratargratar a răspuns:

Unde in partea dreapta?

Nu iti recomand sa mai faci treaba asta pentru ca o sa dai in anorexie, care este o boala pe fond psihic si este f. grava.

Poti citi aici pentru a afla mai multe:
https://www.reginamaria.ro/utile/dictionar-de-afectiuni/anorexia

Repet, mai bine sa fi grasa decat anorexica. Nu numai pentru sanatatea ta, dar, crede-ma ca glumele curg si mai mult in cazul anorexiei (Practic ajungi piele si os. Am cunoscut astfel de persoane).

Daca vrei sa slabesti poti reduce cantitatea de mancare, si sa te axezi in special pe legume si fructe. La mine functioneaza. Dar niciodata sa nu te infometezi, mai ales ca fata.

0 răspunsuri: