| Madalinaa1234567890 a întrebat:

Buna seara TPU, am si eu o întrebare: o matusa de a mea are o problema cu stomacul, ea ia 4 pastile Pentasa de 500mg pe zi.
Ieri am aflat ca e însărcinată ( ea presupune ca are 21 de zile de sarcina )
Întrebarea mea este : afecteaza pastilele acele cu ceva sarcina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Aceasta intrebare trebuie pusa MEDICULUI care i-a prescris medicamentul!
Pana ce nu vorbeste cu acel medic, respectiv SI cu medicul ginecolog, este indicat sa NU mai ia nici o pastila, pana la clarificarea situatiei!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Numai medicul stie, ea sa mearga la medicul ei de familie si sa il intrebe, numai părerea medicului este de luat in seama, altcineva in afara de doctor nu stie exact.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

În general o femeie gravidă nu are voie sa ia niciun medicament pe timpul sarcinii, ca afectează copilul.

| anonimg a răspuns:

Oricum ar fi, daca nu a citit prospectul nu are voie sa ia nici un medicament.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Boala de stomac se vindeca cu regim.E indicat sa opreasca tratamentul si in timpul sarcinii dar si al alaptarii.

| Tiopevuz a răspuns:

Ar trebui sa consulte un medic si sa renunte la pastile sau sa le schimbe la prescriptia medicului