| Madalin2004 a întrebat:

Buna seara,TPU!
Am si eu o mică mare problemă sa zic așa!

In urma cu o lună si cv,am iesit de mai multe ori cu o fata care avea scabie (nu stiam la momentul respectiv asta,ptc fata era foarte curată si ingrijită),am fc chestii care sunt obisnuite pentru doua persoane care formeaza un cuplu (saruturi, atingeri, contacte sexuale)

De vreo 2 sap,au inceput sa imi apara bubițe mici,prima oara intre picioare,m-am dat cu benzoat de benzil si am scapat,dar dupa cateva zile mi-a aparut iarasi pe burtă,si la picioare,mai sus de degete,iar la degetele de la maini,cv beșicuțe foarte mici cu un fel de zeama in ele!

Am inceput sa ma dau iarasi cu benzoat de benzil,dar parcă numai scăp,ma dau degeaba, nici nu stiu ce sa fac,daca stiam dl bun inceput ca fata aceea avea asa ceva,nici o bagam in seamă,mai ales ca acum nici numai vorbim,suntem despartiti!

Ce sa fac? Cum sa scap,m-am saturat, ma jenează si la muncă!
Nu am avut toata viața absolut nimic, iar acum sa iau dl aia asa ceva

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi urgent la Medicul Dermatolog si iti va da tratament serios.
De scabie nu scapi usor, pe langa tratamentul cu care te dai trebuie toate hainele FIERTE, calcate cu fierul de calcat, prosoapele si asternuturile fierte si cam tot ce atingi si imbraci sa fie folosite numai de tine si apoi fierte.

Anuntata-ti familia sa se fereasca sa se steraga cu prosoapele tale, fiindca scabia se ia prin contactul cu obiectele pe care le folosesti si nu vrei sa-ti imbolanvesti toata familia.

| gabicoo a răspuns:

Mergi la farmacie și cere altceva. Parcă exista la un moment dat, un unguent cu sulf.
Spală la 90°C lenjeria intimă și lenjeria de pat.

| Cinic a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa contactezi un doctor. Nu mai lua pastile dupa ureche.

| Shattergrim54 a răspuns:

Te rog, du-te la un medic sau la o farmacie să rezolvi această problemă, noi, utilizatorii TPU nu putem să te ajutăm în domeniul medical, doar să-ți dăm o idee de ce ai putea face. Știu că e jenant, dar trebuie să te duci. Restul a fost spus de Gabi, toate cele bune!

| Madalin2004 explică (pentru Shattergrim54):

Stiu...
Dar pur si simplu toata viata nu am avut nimic si am luat de la fata aia fix acum
Nu stiu ce sa fac sa scapppp odată

| Shattergrim54 a răspuns (pentru Madalin2004):

Sper să scapi, mult noroc frate