| andrabateman887 a întrebat:

Bună seara, TPU! Am și eu o mică problemă. Sau mare. În fine. Mă tot durea burta în partea dreaptă ( nu mă durea rău, durerile erau suportabile). M-am dus la spital și doctorul a spus că am apendicită și m-am operat. Dar în timpul operației, medicul a văzut un chist (la ecograf nu s-a văzut). A trecut o lună jumătate de când m-am operat și tot am dureri în partea dreaptă, dar și în stânga. Este de la chistul ăla? Este grav sau nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La intrebarea asta poate sa-ti raspunde doar un medic, care are ecografia aia in mana!

| Lucian4 a răspuns:

Te-a operat degeaba, apendicele era bun. e malpraxis

| BroPew2017 a răspuns:

Imi voi da si eu cu parerea pentru ca nu am cum sa-ti spun ce ai putea sa ai. In locul tau m-as duce sa fac niste ecografii ceva mai indetaliate... cum sa spun eu... performante. Pentru ca nu este de joaca sa stii! Sa nu se agraveze sau cine mai stie ce!

| andrabateman887 explică (pentru BroPew2017):

Am să mă duc să-mi fac un control. Însă știu că dacă acel chist are peste cinci cm, trebuie să mă operez. Și nu vreau asta...

| BroPew2017 a răspuns (pentru andrabateman887):

Nu vrei dar trebuie... daca este grav trebuie sa alegi operatia. Ce ai prefera? moartea sau o operatie care trece si nici macar nu o simti?

| andrabateman887 explică (pentru BroPew2017):

Operația asta cu (,) chistul nu se vindecă așa ușor ca cea de la apendicită. E mai grea...

| BroPew2017 a răspuns (pentru andrabateman887):

Acuma nu stiu ce sa zic ca nu am patit si nu doresc nimanui sa treaca prin asta insa eu as merge pe operatie decat agravare si moarte