| anonim1 a întrebat:

Buna Seara TPU, am si eu o problema:de ceva timp, am obs ca mi-a aparut sub piele (in zona unde se termina coastele, partea stanga)ceva tare cum ar fi un nodul dar este foarte mic.seara il simt si ma doare uneori, dimineata nu prea se simte si nu ma doare deloc. mi-e frica, nu stiu ce poate fi, mentionez ca in ultimul timp cam de o luna am mancat f multa carne, nu am tinut regim deloc, am 22 de ani, 1, 76, 78 de kg, sunt baiat.Trebuie sa imi fac griji pentru acea chestie? o sa imi treaca de buna voie(asa cum a si aparut)? multumesc pentru pareri...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Shinto a răspuns:

Genul asta de problema se rezolva numai la medic.Ai nevoie in primul rand de o diagnosticare cat mai corecta, ca mai apoi sa continui cu un eventual tratament.Pana atunci, ai grija sa nu lovesti, sa nu scarpini si sa nu incerci sub nici o forma sa masezi zona.

| oanaX a răspuns:

Du-te imediat la medic. doar el va sti daca e grav sau nu. eu zic ca merita sa te grabesti si sa fi sigura ca esti bine

| xname23 a răspuns:

Du-te la doctor! nu trebuie sa te panichezi, nodulii cancerigeni( daca la asta te gandesti) nu dor. e posibil sa fie un lipom

| ionasc a răspuns:

Ar trebui sa mergi la medic cat mai curandhappy

| KaryPysy a răspuns:

Pentru chestii din astea trebuie sa te duci urgent la doctor.