Probabil ca subestimezi cat manaci, odata ce asimilezi si iei in greutate, este evident ca amanci foarte mult!
Ce poti face, reduci portia d emancare la jumatate si usor-usor o sa incepi s apierzi din greutate. IIncepi exercitiile fizice si grasimea se va transforma in muschi.
Este bine sa incepi asta acum, cand inca esti copul, pentru ca, vei vrea in viitor sa-ti faci o prietena, o iubita si fetele fug de baietii grasi. Apoi, nu-i sanatos sub nici o forma sa fii gras!
Îți sugerez sa consulți un endocrinolog. Creșterea brusca in greutate se poate datora unei dereglări a tiroidei.
Ai spus-o chiar tu. Din moment ce tu crezi ca orice aliment ingerat se va depunde sub forma de grasime, corpul tau iti respecta programul mental creat de tine. Schimba-ti conceptia. Da-ti voie sa mananci mai mult, accepta ca e normal sa-ti indeplinesti poftele. Dar schimbarea mentalitatii e mai complicata, intre timp poti sa te apuci de sport sau sa-ti planifici o alimentatie sanatoasa(cauta combinarea alimentelor si ai grija sa o respecti).
Nu te mai gandii la asta, acum esti in crestere incearca cum a apus Delia sa iti schimbi conceptia si. dar nu te abtine de la mancare sau metode de slabit, incearca sa mananci mai des si mai putin eventual sa mai faci si putin sport sau sa faci o plimbare inainte sa te pui sa dormi pentru ca asa mai elimini din mancarea ce ai papat. in orice caz nu te mai gandii cum sa slabesti acum corpul tau este in crestere tine cont si de inaltimea ta pentru ca tu esti inalta. uite eu am 1.60 si 60 de kg si eu cred ca am putin cam mult dar am trecut de perioada in care imi era frica sa nu ma ingras. crede-ma cand ma gandeam inainte ca trebuie sa mananc si papam mai putin parca mai mult ma ingrasam dar acum ca mananc seara si nu tin cont de nimic parca sunt mai bine. Incearca sa iti faci si niste analize poate ai probleme cu glanda tiroida in orice caz simte-te bine asa cum esti. Important e sa fi sanatoasa
Buna, iti recomand sa citesti cartea " Curs de pierdere In greutate de Marianne Williamson ". Mai multe detalii gasesti pe site/pagina de Facebook.
https://goo.gl/0PbO3t
https://goo.gl/KSHlmd
2. Otetul Nera Plant Adipstop. Mai multe detalii gasesti pe site-ul -> goo.gl/33ofMr.
___Enzo întreabă: