| MedionTcO a întrebat:

Buna seara TPU.Am si eu o problema minora/majora, sunt confuz rau.Din luma august am un nod(nu stiu inca ce e caci nu m-am dus sa-mi fac o radiografie) la sanul drept.Acum o sapt maxim mi-a aparut si la cel stang.Acum intrebarea este:este posibil sa am cancer ce san? crying Va rog ajutati-ma! Am 15 ani si am uitat sa va spun ca sunt baiat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaa,deci ti-a aparut si la celalat sfarc, sca nu citisem bine.E ceva normal, nu e nimic rau.Te transformi in barbat. Felicitari.Ai grija numai sa nu te loveasca cineva in sfarc pentru ca e dureros.Si sa te astepti sa si curga ceva transparent din sfarc, e normal.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
mergi sa faci radiografie, pentru a prevenii orice complicatie.
O zi buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e ca un banut in jurul sfarcului si e dureros, stai linistit.Iti va aparea si la celalat sfarc dupa un timp.E o transformare la aceasta varsta, te faci..barbat.Toti tinerii au asa ceva la aceasta varsta.

| AnaWlm a răspuns:

Din cate stiu eu, cancerul la barbati este foarte rar (rar, nu imposibil). Asa ca sfatul meu este sa vorbesti cu mama ta, caci ea este singurul sprijin si primul ajutor pe care il poti primi. Spune-i asta si stabileste impreuna cu ea o programare la un medic, pentru inlaturarea oricaror banuieli. Este important si daca te doare sau si-a marit volumul in timp. Nu amana vizita la medic, caci doar astfel poti intelege ce s-a intamplat. Ai grija!