| moni_9070 a întrebat:

Buna seara TPU:* am si eu o problema. :-s mi-a venit ciclu normal ca si pana cuma m-a tinut 6 zile iar dupa 3 zile cred ca mi-a venit iar straight face imi curge putin dar totusi am :-s m-am speriat foarte tare. mentionez ca mi-am inceptu viata sexuala iar cu 2 saptamani inainte am luat pastila de a diua zi (postinor). :-s ce sa fac help [-o

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sa te duci urgent la ginecologul care ti-a prescris pilula de a doua zi. Ai o reactie adversa potential severa si nevoie de tratament care sa te ajute sa treci peste asta fara efecte grave pe termen lung.

| кαтнєяιιηєPιєяcє a răspuns:

Bună! Nu e nimic anormal în asta, probabil din cauza pastile ai dereglări. Succes.

| TrupFaraSuflet a răspuns:

Poate nu e nimic grav! Am avut odata si eu probleme din cauza racelii(m-a tinut doua saptamanicrying )deci daca cumva esti si tu racita,nu te speria... daca nu,este posibil sa ai niste probleme din cauza pastilei(daca e de la pastila, inseamna ca este posibil ca, corpul tau sa sufere mici dereglari...nimic grav)