| PoisonKiss a întrebat:

Buna Seara TPU! Am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta
De curand mi-am pus in minte sa ma las de fumat, "am reusit" dar cand vad pachetul de tigari a sotiei mele ma tot tenteaza sa iau o tigare asa de mult in cat tot iau una, totusi am reusit sa scad media de la 1 pachet pe zi la 2-3 tigari. Vreau sa scap de tot, ma puteti ajuta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Meticulosul a răspuns:

Rogă pe soția ta să te înțeleagă să nu mai fumeze lângă tine, și dacă o face la cafea impreună cu tine ori nu mai bea cafea o perioadă ori o bei separat.pachetul de țigări să și l țină întotdeauna în poșetă dacă ea nu vrea să se lase.

4 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Desigur. Divorteaza si apoi recasatoreste-te cu o femeie nefumatoarelaughing

| Empathizer a răspuns:

... acum fara gluma. Discuta cu sotia ta si cere-i sa te ajute. Roag-o sa nu mai fumeze acasa, cel putin nu in prezenta ta. Sa iasa pe balcon sau afara din casa, si sa bage pachetul de tigari in buzunar imediat dupa ce scoate o tigara din el.

| coMpLeT a răspuns:

Eu zic sa ii propui sotiei tale sa se lase si ea de fumat si daca dupa lunfi insistente nu vrea atunci incearca sa pleci cand o vezi pe ea ca fumeaza si daca ii gasesti pachetul arunca-l si astfel poate se lasa si ea. Funda?

| Youkillme a răspuns:

Cred ca ar trebui sa te ei de minuta cu sotia ta si sa lepadati ambii acest viciu...nici numi pot inchipui cum poti fuma 1 pachet pe zi cind iti dai seama cita nicotina bagi in tine cred ca e prea mlt un pachet! succese