| yuP a întrebat:

Buna seara TPU! Am si eu un papagal care nu mai poata sa se tina pe picioare ( a ologit) daca pot sa ii fac ceva sa isi mai revina? Veterinarul a spus ca vine vineri si sa nu fie tarziu Ce sa fac sa isi revina sau nu mia are rost?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Blake1 a răspuns:

Incearca sa cumperi niste pastilutze care se cheama vanoxi-c de la farmacia veterinara si piseaza una in mancare si da o picatura de apa ca sa se lipeasca particulele de pastila de seminte.eu asta le dau la perusii mei imediat cum dau semne de boala adica diaree si e gales. apropo mi-am adus aminte cand mi-a murit mie celalat perus am fost la doctor si tot asa era gales moale si mi-a zis sa-i dau oleaca de iaurt sai inmoi ciocu in iaurt da la mine era prea tarziu si nu mai avea efect dar poate tu ai noroc.asa deci sa recapitulam dai iaurt maine cumpara pastilele alea daca mananca(daca nu nu are rost) si daca e tot asa du-te la alt medic cat mai repede.hai poate poti sa faci ceva.merita! succes:*!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Saracul papagal mi-e mila de el sper sa se puna bine sanatos.

| kareina a răspuns:

Incearca sa.i dizolvi o pastila de calciu in apa din care bea! O sa.i dea putere! Speram sa bea apa cat de curand! Bafta!

| Cronki a răspuns:

Avitaminoza(carenta de vitamina A, este principala cauza a imbolnavirii pasarilor de apartament).

Răspuns utilizator avertizat
| yuP explică:

M-a sunat veterinarul si m-am dus peste program... la controlat si a spus ca probabil are o fisura la osul care uneste picioarele. i-a facut o injectie (mi-a spus ca poate sa moara cand ii face injectia dar nu a murit) acum a spus sa am grija sa il hranesc si sa bea apa cu vitamine si niste pastilute. il sun peste 3 zile asa a zis SPER SA SE FACA BINE crying

| ஐIForgotMyNameஐ a răspuns:

Incearca sa il lasi pe o parte pe burta sau pe spate... Dar sa nu mearga! Pana vine veterinarul...