Ti-e frica de batranete! Sa sti ca si eu eram geloasa pe copii mai mici ca mine si imi faceam eu socoteala ca ei intotdeauna ei vor fi mai tineri decat mine! O sa-ti treaca.Sunt copii care abia asteapta sa creasca mari sa se infrupte din viata, sa iubeasca, sa aiba copii, sa se distreze, sa scape de scoala...Nu te mai gandi la asa ceva ca este inutil.Nu poti modifica lucrurile si iti faci sange rau degeaba! Fa-ti planuri pentru viitor si straduieste-te sa le duci la indeplinire, ca sa te bucuri de reusita. Eu cred ca esti prea sensibila.Si mai este ceva.In noaptea de 26-27 a fost luna plina.Luna plina predispune la sensibilitae marita, la sentimente mai deosebite. Acum luna este in scadere dar tot mai are efecte asupra pamantenilor. Uite un link:
http://www.egirl.ro/Efectele-lunii-asupra-noastra,a2477.html
Gandeste-te ca oricum va fi peste prea multi ani. Nu-ti fa griji, n-are rost . Live your life.
Cati ani ai? Ca nu esti prea matura. Urmeaza-ti viata asa cum este.Toti am trecut prin asta.
Esti deprimata.plingi ca esti mica de inaltime? sau ca imbatrinesti? am avut o matuse a trait pina la 90 de ani. uni traiesc mult. bunica mea are 84 asa ca stai linistita traieste clipa si nu te mai consuma
Nu te supara dar cati ani ai?
Gandeste-te ca asta e viata nu ai cum sa te opresti din crescut.Fiecare varsta are bucuriile si necazurile ei.Nu trebuie sa iti fie teama ca ai sa cresti si candva ai sa te opresti.Inainte de a "te opri" din crescut, trebuie sa te gandesti ca ai multe de facut, multe de vazut, trebuie sa iti realizezi toate visele.Sa nu iti fie niciodata frica de o anumita varsta, infrunto asa cum e ea, bucurate de ea pentru ca niciodata nu vei mai trece prin aceleasi experienta.Viata e doar una si trebuie pretuita si traita la maxim.
Nu te mai gandi la lucru asta, gandeste-te la ceva frumos, citeste o carte, apucate de un sport, in care sa iti consumi energia, iar seara se poti dormi linistita.
Plansul e o forma de "destresare"pshihica. Pur si simplu, te simti mai bine dupa ce ai plans.De aceea, dupa ce ai plans, esti brusc mai relaxata si parca incepi sa vezi lucrurile altfel, indiferent de motivul pentru care ai simtit nevoia sa plangi.
Sper sa te fi ajutat un pic! Succes! pup
Probabil esti departe de casa.
Daca esti de ex. in alta tara, asa am avut si eu problema si stiu prin ce treci.
Eu sunt credincios si de aceea mi-am dat seama ca nu conteaza.
Chiar nu conteaza.
Gandeste-te ca altu ar face orice, si vezi si la TV, cati cauta oameni sa-i ajute copii ca ba au probleme la spital, ba au o mana amputata, ba sunt diagnosticati cu fel de fel de boli.
Ei cum crezi ca se simt? Se simt bine?
Deaceea trebuie sa fi linistita, sfatul meu e sa te gandesti la Dumnezeu si sa te rogi. Dar poate nu esti asa credincioasa asa ca incearca sa te linistesti si sa te distrezi.
Crede-ma e o chestie de moment, asa am avut si eu.
Chiar de 2 ori am avut ""criza"" asta.
Dar stiu acum prin ce am trecut si imi vine sa rad cand ma gandesc.
Sanatate.
Eu zic ca ar trebui sa te bucuri de tot ce ai, de familie de prieteni, sa te distrezi si sa iti traiesti viata la maxim ca mai tarziu ca nu iti para rau ca nu te-ai bucurat indeajuns de viata, trebuie mereu sa fii vesela ca ai a avut ocazia sa existi pe acest pamant, pentru ca viata unora se termina mult prea devreme, dar daca esti fericita cu siguranta peste ani vei fi multumita ca ai reusit saa te bucuri de viata cum ai stiut mai bine, asta e cel mai important, si nu uita sa zambesti pentru ca asta este ff imoprtant:*(fundita?)
Nu te mai gandi, pana la urma toti ne incheiem odata socotelile, asa ma gandeam si eu cand aveam vreo 7-8 ani , dar mi-a trecut.
Carmen133 întreabă: