Ba esti nebun? intr-o saptamana? tu confuzi "grasimea " cu " abdomenele, @wpqr1 incearca sa faci in fiecare zi abdomene, fa-ti un program 4 serii a cate 30 de abdomene si fa mai multe exercitii scurte, cu picioarele ridicate in sus, rezultatul nu il vei obtine asa de repede, eu fac abdomene de 2 luni si de abia mi se vad in jurul pieptului 2 patratele... dar trebuie sa muncesti mult. succes
Pai si eu am avut burtica si faceam in fiecare zi peste 150
incepe si tu cu 100 azi maine 150 etc bft
si rezultatul incepe sa se observe intr-o saptamana maxim
Da man stiu dar la abdomene eu din cate am auzit e cu totu altceva, trebuie sa-l muncesti in fiecare zi... eu de exemplu nici nu fac febra musculara si fac peste 300-400 de abdomene in fiecare zi in multe exerciti, eu ma gandesc ca daca faci de 2 ori pe saptaman asa cum ai spus tu e cam greu sa faci niste ' patratele' asa de repede. m-am referit la mine, nu la el
O sa ma mai interesez mai bine despre ceea ce-ai spus si tu , dar tu cumva le practici sau le-ai practicat? in cat timp ti-a aparut rezultate? ma gandesc ca le faceai de 3 ori pe saptamana asa cum mi-ai spus tu.
Intra pe culturism.ro, getfit.ro sau orice alt site de genul si citeste ce este supra-antrenamentul. Nicio grupa nu se lucreaza in fiecare zi ( iar abdomenul este o grupa musculara ca oricare alta, nu are nimic "special", decat obsesia unora pentru el ). Un muschi are nevoie de 48 de ore pentru a se reface, altfel mai mult rau iti faci si ai progrese mult mai lente.
Iar cu abdomene si ridicari de picioare ( pentru zona inferioara, pe care ia multi o neglijeaza ) nu slabesti, doar tonifici sau maresti musculatura ( depinde daca faci pe liber sau cu greutati, poti face abdomene cu un disc pe piept spre exemplu ). Slabesti prin cardio ( alergat, inot, bicicleta, etc. ) sau dieta.
P.S. : o persoana foarte slaba, daca e baiat si corpul lui produce suficient testosteron si hormon de crestere, are patratele chiar daca nu-si lucreza abdomenul DELOC
Aha , dar eu nu sunt nici gras nici slab, am vreo 60 de kg la 1.72 . si fac abdomene doar pentru patratele.
Baga si ridicari de picioare, altfel o sa ai "patratelele" de sus mai mari decat cele de jos
Si da, la 60 de kg nu are rost sa mai slabesti. O sa vezi daca iti maresti masa musculara ca o sa cresti in greutate dar tot fara grasime, sunt oameni care la 1.72 au aproape 100 de kg si ZERO grasime
Ba esti nebun? intr-o saptamana? tu confuzi "grasimea " cu " abdomenele, @wpqr1 incearca sa faci in fiecare zi abdomene, fa-ti un program 4 serii a cate 30 de abdomene si fa mai multe exercitii scurte, cu picioarele ridicate in sus, rezultatul nu il vei obtine asa de repede, eu fac abdomene de 2 luni si de abia mi se vad in jurul pieptului 2 patratele... dar trebuie sa muncesti mult. succes
Poi conteaza cat rezisti dar nu trebuie sa faci nici in exces sa zicem ca 2 reprize de 200 ar fi bine pentru 14 ani, faci odata dimineata si odata dupa amiaza iti fixezi si u niste ore si incet incet sacpi de burticaBafta
Pai eu as zice 10 dimineata dupa-masa 10 iar seara cam 5 fac, fac multe sporturi si iti zic ca e bine cum spun eu(seara se fac doar 5 ptc ai mancare in organism si ar trebui sa nu-l fortezi,, rezultatele se vad cam dupa 3-4 luni
Mario1996 întreabă: