De aseara pana acum au trecut cel putin 16-18 ore... daca in timpul asta nu ti s-a facut rau si nu ai varsat, mucegaiul ala a fost digerat inca din primele ore.
Daca mancai salam mucegait, asta era altceva.
De la ceai nu o sa patesti nimic.
Pana maine deja iti iese din organism complet
Poate o sa ai o indigestie, sau ceva de genul, poate o să-l verși. Dacă ai dureri, sau ți-e rău, mergi la urgente.
Dacă nu îl vărs înseamnă că nu e în regulă? Simt ceva înțepături dar nu altceva.
Cum au zis și ceilalți useri, nu cred ca are nimic eventual te poți duce dimineața la farmacie, le explici ce s-a întâmplat și poate te sfătuiesc. Poate nu o să-ți dea vreo pastilă, dar măcar o sa fii mai liniștita.
Bună ziua! Vă mulțumesc foarte mult pentru răspunsuri. Sunteți super, pe bune, m-ați liniştit o grămada. Dar vreau sa mentionez ca a fost o gramada de mucegai;-; Şi că am gresit cand am spus aseara adica abia acum e,, aseara" voiam sa scriu,, asta seara". Deci azi am vrut sa vomit si n am reusit si m-a durut stomacul adica e o senzatie ciudata dar acum sunt destul de bine. Totusi ma intreb doar, nu se poate dezvolta o ciuperca sau ceva? La finalul zilei sau maine o sa dau si funda dar toti m-ari ajutat la fel de mult ♡