| Hasss a întrebat:

Buna seara TPU asta seara mi-am cumparat ochelari
si am dioptri -1 la ambi ochi
am observat ca vad mai clar cu ei dar eu vad scrisul putin dublat si cu ochelari la fel
de ce vad la fel si cu ochelari nu ar fi trebuit sa repare aceasta problema?

si eu am zis sa-i port in permanenta acasa si cand ies cu prieteni in oras sa-i dau jos...

plzz spuneti-mi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Depinde de tipul de lentilă! Dacă ți-or fi trebuit cilindrică și tu ai luat altceva din cauza asta. + că diferența la -1 este mică.

| Hasss explică (pentru Azµre):

Mie mi-a spus ca au anti reflex la pc tv
oare pe parcurs numai vad asa ma gandesc...
nu stiu ca n-am purtat niciodata...

| Azµre a răspuns (pentru Hasss):

Atunci te-au păcălit ăia te duci la ei și le zici nene mi-ai fpcut alți ochelari.

Pai si daca ii port pe astia ce se poate intampla
si pana la urma ce am or miopie or ce boala am ca numai inteleg nimiccrying

Vezi alt medic, fiind pe minus ai miopie poate fi asociată cu un astigmatism minor, acum depinde, de aceea zic ce fel de lentile ți-a dat! Dacă sunt cilindrice sau nu!

Pai or fi cilindrice... dar poate nu isi fac efectul pe loc. ma gandesc ca poate ia o zi 2 pana se obsinuiesc ochi cu ei...

Ești greu de cap. CÂnd ai fost la medic ai văzut cu ele da sau nu?

laughing nu sunt greu de cap sunt doar putin tulburat laughing
pai am vazut si vad clar cu ei dar numai ca vad putin dublat atata tot in rest vad bine big grin cu ei tongue

Mai fă un control nu e normal să vezi dublat... doamne

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Daca ai facut cei mai ieftini ochelari

| Hasss explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Am facut ce mi-a dat doctora...