anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara TPU, cred ca am o problema de sanatate mai sigur probleme cu ficatul, am baut foarte mult incat mi-au iesit pete pe fata si mi s-a spus ca e de la ficat oare ce poate fi? dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| HLucian a răspuns:

Salut. Trebuie sa-mi spui ce culoare au petele si unde mai exact pe fata sunt. Urina ce culoare are? Ai dureri de cap frecvente..ameteala? (nu de la alcool). Tot ce iti pot recomanda este sa bei in fiecare dimineata un pahar cu limonada ( apa+lamaie+miere) timp de 21 zile. In acest timp poti incepe si o cura cu hepatoprotector natural. Mergi la Plafar si intereseaza-te. Eu iti recomand de la Hofigal, Dacia Plant sau Herbagetica. Sper ca te-am ajutat. Funda? Sanatate.

| NicuCristian199 a răspuns (pentru HLucian):

Mersi pentru raspuns, petele sunt rosi, am baut multa tarie si am fumat, urina este uneori galbena si de ametit ametesc rar.

| HLucian a răspuns (pentru NicuCristian199):

Daca petele sunt rosii,problema vine de la ficat. Urina galbena e de la cantitatea prea mica de lichide in organism, in acelasi timp tot de la ficat poate fi. Mergi la un plafar si cauta ceai de armurariu, papadie, anghinare. Bea multe lichide si fa miscare, aer liber.

| NicuCristian199 a răspuns (pentru HLucian):

Mersi mult pentru raspuns, o seara buna iti doresc!

| HLucian a răspuns (pentru NicuCristian199):

Multumesc,la fel si tie.

6 răspunsuri:
| christall a răspuns:

E o intoxicatie. Ce ai baut?

| ĂlaRău a răspuns:

Pete de la ficat