| emilianemilian a întrebat:

Buna seara TPU, de 2 zile sunt constipat și trebuie neaparat sa fac treaba mare pentru ca ma simt greoi și umflat. Dacă îmi bag șampon în Anus pot păți ceva? Nu faceți mișto va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.

Răspuns utilizator avertizat
| Johny12498 a răspuns:

La 2 zile e ok. Eu am facut si la 10 zile si am facut normal. Depinde de metabolismul fiecarui om dar in general se zice ca e bine sa faci de 3 ori pe saptamana deci la 2 zile s ar incadra dar e ok si 1-2 ori pe saptamana. De multe ori fac la 2-4 zile si nu am absolut nimic, cum am zis am facut si la 10 zile si evident am facut investigatii si nici pe naiba n am avut. Culoare normala, aspect normal, dureri putine, ok un pic umflat si asa iesea greu dar nimic special. Absenta orice fel de bacterie, parazit virus samd. Si eu m-am speriat ca wow citind pe net cum sa faci la 10 zile cum sa nu stiu ce. Ficatul elimina toxinele pe cat posibil deci ca sa te intoxici cu asta e o prostie… asta nu se intampla la 10 zile.